LOTTEempty
emptyRØMERLOTTE TILBYDER
ARTIKLER
KURSER
FOREDRAG


FYSISK TRÆNING
RÅDGIVNING

SHOWS

OM LOTTE
FORFATTER
KOMPONIST
MUSIKER
PRESSE
CV

HØRESAGEN
ENGLISH

FORSIDE

Kurser
Lotte Rømer har over 40 års erfaring som underviser og kursusleder. I de senere år har hørelse og høretab været i centrum, ikke mindst hendes sangkurser for mennesker med høreproblemer, som arrangeres i samarbejde med Castberggård i Jylland.
På snart 13. år kører de populære sangkurser, og som vanligt er Gitte Naur (sangerinde, sanginstruktør og psykoterapeut) og Jens Nørremølle (komponist, pianist og akkompagnetør) de trofaste medundervisere.

Sangkurser i 2019
Som vanligt bliver der afholdt to sangkurser - et 4-dages kursus, som er fra 20.-24. marts, og et weekendkursus fra 25.-27. oktober. Læs mere og tjek tilmelding på cbg.dk

Ørehængerne
Deltagerne på sangkurserne samles nu og da som kor under navnet Ørehængerne. I 2012 var koret på sin først turne i anledning af Høreforeningens 100 års jubilæum og optrådte på seks jubilæumskoncerter rundt om i landet.
Senest gav Ørehængerne koncert 24. september 2016 i Domen i Allinge på Bornholm.

Tilbageblik på 2016
Sangkurset 19.-25. september var noget udover det sædvanlige, idet vi tog på rejsekursus til Bornholm! Med støtte fra Velux Fonden, Oticon Fonden, Fonden for Bedre Hørelse, Bio Holdings, Widex, Dansk Solistforbund, Fællesfonden og Castberggård lykkedes det at holde deltagerprisen på et niveau, så alle kunne være med.
Vi afholdt kurset i Domen i Allinge og sluttede en fantastisk uge af med koncert samme sted, hvor vi kunne glæde os over fuldt hus.

Parkurser
I august 2012 afholdt Lotte Rømer og Gitte Naur det første parkursus for par, hvor den ene part (eller begge) har høreproblemer. Kurset var fuldt besat og var for alle en øjenåbner til en forbedret kommunikation og nærvær mellem parterne.
Parkurset i oktober 2014 blev ligeledes en udbytterig og intens weekend, hvor deltagerne med åbenhed og mod satte høretabet i centrum og tog hjem med fornyet energi og inspiration.

Parkurserne arrangeres efter forespørgsel. Er du/I interesseret i at deltage på et kursus, kontakt Castberggård på 75 68 79 00 eller mail: admin@cbg.dkempty
domen3

domen1

Modigste

Showtime