LOTTEempty
emptyRØMERLOTTE TILBYDER
ARTIKLER
KURSER
FOREDRAG


FYSISK TRÆNING
RÅDGIVNING

SHOWS

OM LOTTE
FORFATTER
KOMPONIST
MUSIKER
PRESSE
CV

HØRESAGEN
ENGLISH

FORSIDE

Kurser
Lotte Rømer har over 40 års erfaring som underviser og kursusleder.
I de senere år har hørelse og høretab været i centrum, ikke mindst hendes sangkurser for mennesker med høreproblemer, som arrangeres i samarbejde med Castberggård i Jylland.
Siden 2006 er der afholdt to sang- og korkurser om året, og som vanligt er Gitte Naur (sangerinde, sanginstruktør og psykoterapeut) og Jens Nørremølle (komponist, pianist og akkompagnetør) de trofaste medundervisere på de populære kurser.

Sangkurser i 2021

Grundet corona blev det kun til et enkelt kursus i 2020. Vi håber inderligt at kunne byde jer velkommen tilbage i 2021!
Her ligger 5-dageskurset for første gang i forsommeren, fra 2. til 6. juni. Weekendkurset er fra 1.-3. oktober.
Læs mere og tjek tilmelding på cbg.dk

Ørehængerne
Deltagerne på sangkurserne samles nu og da som kor under navnet Ørehængerne. I 2012 var koret på sin først turne i anledning af Høreforeningens 100 års jubilæum og optrådte på seks jubilæumskoncerter rundt om i landet.
I 2016 gav Ørehængerne koncert 24. september i Domen i Allinge på Bornholm.
På det første kursus i 2019 (20.-24. marts) var en håndfuld af Beatles' sange på repertoiret, og lørdag den 23. marts trådte Ørehængerne op i forlængelse af Beatles-eksperten Per Wiums foredrag.
Den 25. januar 2020 optrådte de københavnske Ørehængere til et arr. i Brøndby, hvor hele fire kor sørgede for en eftermiddag i sangens og fællesskabets tegn.

Parkurser
I august 2012 afholdt Lotte Rømer og Gitte Naur det første parkursus for par, hvor den ene part (eller begge) har høreproblemer. Kurset var fuldt besat og var for alle en øjenåbner til en forbedret kommunikation og nærvær mellem parterne.
Parkurset i oktober 2014 blev ligeledes en udbytterig og intens weekend, hvor deltagerne med åbenhed og mod satte høretabet i centrum og tog hjem med fornyet energi og inspiration.
Parkurserne arrangeres efter forespørgsel. Er du/I interesseret i at deltage på et kursus, kontakt Castberggård på 75 68 79 00 eller mail: admin@cbg.dkempty
domen3

domen1

Modigste

Showtime